Over ons

Elsemieke Havenga werkt intensief samen met Marieke Pol. Marieke maakt gebruik van de tool “Management Drive” bij haar coaching  en is inzetbaar als coach “on the job”, in het projectmanagement maakt ze vaak gebruik van de Scrum methodiek. Martijn de Jager wordt ingeschakeld om de vertaalslag te maken in woord en beeld als het gaat om communicatie. Tevens wordt hij als oud tophockeyer ingezet bij teambuildingsessies. Marike Hettema is onze organisator achter de schermen.

Wij stellen het beste team op voor elke vraag of branche. We werken samen met verschillende specialisten zoals performance coach Sandra LePoole, psycholoog en Virtual Reality specialist Jet de Vries, coach gespecialiseerd in gezondheidszorg Annemarieke Borren, journalist Jan Roelfs, Schutte & Reuling mediators.

Elsemieke Havenga

Elsemieke Havenga is communicatiedeskundige en executive coach. Ik adviseer al jaren organisaties en mensen om het juiste verhaal te vertellen. Daarnaast speelt de communicatie een belangrijkse rol bij mijn coachings. Vooral als het gaat om teams succesvoller te maken zal je goed met elkaar moeten (leren) kunnen communiceren.

Het is al weer lang gelden, maar mijn hockeycarriere, waarin ik vier maal wereldkampioen werd en als eerste Nederlands hockeyteam goud op de Olympische spelen van Los Angeles in 1984 won, zijn bepalend geweest voor mijn verdere leven. Alle lessen van sport, die inmiddels bij een breed publiek bekend zijn, neem ik tot de dag van vandaag mee: Hoe kan je met elkaar succesvol zijn? Om nog beter te snappen wat iemand drijft heb ik me gecertificeerd als Management Drives coach.

Voordat ik als communicatie adviseur aan de slag ging kwam ik  via de sport in de journalistiek terecht. Ik presenteerde verschillende radio en televisieprogramma’s bij de publieke omroep en later bij RTL waar ik het RTL nieuws en Editie NL presenteerde.

Ik werk samen met verschillende trainers en coaches en kijk wat en wie er nodig is om onze opdracht optimaal in te vullen. Organisaties waar we onder andere voor werken zijn Deloitte, Insinger Gilissen, Schiphol Group, Zelfstroom, GGZ, Metacorp en Vopak. Met veel van hen werken we al heel lang samen.

Naast het zakenleven ben ik bestuurslid van ‘Spieren voor Spieren’, voorzitter van de Sportraad van de gemeente Laren en lid van de Raad van Commissarissen van de KNVB. Daarvoor heb ik me onder andere ingezet voor kansarme meisjes via het voorzitterschap van de Raad van Toezicht van Plan International Nederland.

Spieren voor Spieren

over ons portret Elsemieke Havenga
Over ons portret Marieke Pol

Marieke Pol

Als je iemand nodig hebt die een project van het begin naar het eind kan brengen moet je bij Marieke zijn. Ze noemt zichzelf graag een verbinder, duizendpoot en spin in het web, maar als je dat zegt is het alsof je veel een beetje kan. Marieke kan veel maar niet een beetje! Ze is heel goed in het opzetten van een project en dat op sublieme wijze binnen de afgesproken tijd (en budget) op te leveren. Ondertussen heeft ze onderweg mensen aan zich weten te binden en geholpen om succesvoller te worden.

Marieke heeft grote affiniteit met sport, bewegen en het sociaal domein. Zo was ze sportformateur bij de gemeenten Hilversum, Weesp, Laren, Blaricum en Eemnes verantwoordelijk om het Lokaal Sportakkoord te implementeren, recentelijk al formateur voor het preventie-akkoord voor de regio Gooi en Vechtstreek.

Tevens is Marieke Pol procesbegeleider bij diverse projecten, en als coach is ze gespecialiseerd in loopbaancoaching zowel op individueel als groepsniveau en voor projectaansturing is ze SCRUM master.

Martijn de Jager

Martijn is onze ‘content’ man. Hij vertaalt communicatievraagstukken in heldere taal. Hij is als geen ander in staat om de juiste boodschap naar boven te halen bij onze opdrachtgevers. De ene keer doet hij dat door middel van het interviewen van mensen, de andere keer door het schrijven van verhalen.

Door zijn achtergrond als jurist weet hij feilloos hoofd- en bijzaken te scheiden. Deze eigenschap is ook essentieel bij zijn werkzaamheden als producer/regisseur bij  videocommunicatiebedrijf 9Media, dat gelieerd is aan EHC. Het liefst gaat hij in deze rol opzoek naar het verhaal achter de mens of het product.

Martijn heeft een lange carrière als tophockeyer achter de rug. Daardoor is hij ook regelmatig betrokken bij teambuildingsessies. Hij zorgt altijd voor harmonie. Het echte contact is waar hij blij van wordt.

Over ons Portret Martijn de Jager
Over ons portret Marike Hettema

Marike Hettema

Marike Hettema is verantwoordelijk voor de administratieve zaken. Ze heeft op dit gebied veel ervaring en ondersteunt vooral ook familiebedrijven. Marike organiseert voor ons alle ( online ) activiteiten die te maken hebben met onze leiderschapstrainingen en coaching als het gaat om Management Drives. Zij is het eerste aanspreekpunt.Ze is zeer dienstverlenend, precies en geduldig en je kan haar altijd bellen. Ze stopt niet voordat het geregeld is en blijft altijd vrolijk, ook al is het lastig.

Klanten met wie wij werken of gewerkt hebben

Deloitte, Apollo Vredestein, Koninklijke Vopak NV, Pon, Insinger Gilissen, Schiphol Airport, Seat, Volkswagen, VWPFS, GGZ Zeeland, Vereniging Nederlandse Gemeenten, Cruyff Institute of Sports, Ministerie van Justitie, Ministerie Volksgezondheid Welzijn & Sport, MetaCorp.