Over ons

Elsemieke Havenga werkt intensief samen met een team van professionals. Wij stellen het beste team op voor elke vraag of branche. We werken daarnaast nog samen met verschillende specialisten.

Elsemieke Havenga

Elsemieke Havenga is communicatiedeskundige en executive coach.

Elsemieke adviseert al vele jaren organisaties bij hun strategie, communicatie en groei. Haar overtuiging is dat mensen uiteindelijk het verschil maken. Alle plannen kunnen in de prullenbak  als je niet met de juiste mensen en de juiste spirit met elkaar aan de slag gaat.

“Vragen stellen en goed luisteren. Het probleem ontleden, de kern opzoeken en vervolgens efficiënt een oplossing bedenken. Daar ben ik goed in en wordt ik blij van, ook als het lastig is.’

Ze is oud topsporter. Ze werd vier keer wereldkampioen en won goud Olympisch goud met het Nederlands hockeyelftal. Deze topsport ervaring is mede bepalend voor hoe ze vandaag de dag werkt. Voordat ze als communicatie adviseur werd was ze vele jaren werkzaam in de journalistiek. Ze presenteerde verschillende radio en televisieprogramma’s bij de publieke omroep zoals Studio Sport, en daarna het RTL nieuws en Editie NL.

Elsemieke is gecertificeerd Management Drives coach en mediator.

Naast het dagelijks werk is ze bestuurslid van ‘Spieren voor Spieren’, voorzitter van de Sportraad van de gemeente Laren en lid van de Raad van Commissarissen van de KNVB

Spieren voor Spieren

Elsemieke Havenga

Huguette Crielaers

Huguette Crielaers

Na een carrière van 10 jaar als communicatie- en merkdeskundige en 25 jaar ondernemerschap in de creatieve sector ken je het klappen van de zweep.

Jarenlange werkervaring en continue bijscholing leidt tot een divers pakket aan eigenschappen. Zo heeft Huguette een sterk analytisch vermogen en is zij een kritisch denker, creatief, origineel, initiatiefrijk en enthousiast. Leiderschap en social skills komen zeer natuurlijk bij haar. Deze combinatie maakt dat zij in staat is om bedrijven te helpen om hun visie te vertalen in een strategie, zich op een onderscheidende wijze te positioneren en zowel intern als extern helder te communiceren. Om dit waar te maken begeleiden en motiveren wij executives en teams.

Inspireren en verbinden | Duidelijk en op de juiste toon communiceren | Complex stakeholdermanagement | Concept denken | Teams samenstellen en aansturen |Verplaatsen in de klant en overige belanghebbenden| Out of the box denken | Ondersteunend zijn en tegelijkertijd kritisch op inhoud | Creëren en realiseren | Projecten managen en naar de finish brengen | Samenwerken |

Jet de Vries

We werken nauw samen met Jet de Vries, zij is Executive Leadership and Communication Specialist, en drijvende kracht achter de Virtual Reality trainingen. Met 2SU Academy werken we ook internationaal.

Jet de Vries
Bram Rost

Bram Röst

Bram Röst, cameraman, ondersteunt ons op audio visueel gebied bij trainingen en zorgt voor de beelden die zo belangrijk zijn bij feedback.

Miranda Naarding

Miranda Naarding is verantwoordelijk voor de administratieve zaken van EHC. Ze vindt het fantastisch om op de achtergrond alles te regelen en ze heeft daar veel ervaring in bij verschillende organisaties.

Miranda Naarding

Klanten met wie wij werken of gewerkt hebben

Deloitte, Apollo Vredestein, Koninklijke Vopak NV, Pon, Insinger Gilissen, Schiphol Airport, Seat, Volkswagen, VWPFS, GGZ Zeeland, Vereniging Nederlandse Gemeenten, Cruyff Institute of Sports, Ministerie van Justitie, Ministerie Volksgezondheid Welzijn & Sport, MetaCorp.