Over ons

Elsemieke Havenga werkt intensief samen met een team van professionals. Wij stellen het beste team op voor elke vraag of branche. We werken daarnaast nog samen met verschillende specialisten.

Elsemieke Havenga

Elsemieke Havenga is communicatiedeskundige en executive coach. Ik adviseer al jaren organisaties en mensen om het juiste verhaal te vertellen. Daarnaast speelt de communicatie een belangrijkse rol bij mijn coachings. Vooral als het gaat om teams succesvoller te maken zal je goed met elkaar moeten (leren) kunnen communiceren.

Het is al weer lang gelden, maar mijn hockeycarriere, waarin ik vier maal wereldkampioen werd en als eerste Nederlands hockeyteam goud op de Olympische spelen van Los Angeles in 1984 won, zijn bepalend geweest voor mijn verdere leven. Alle lessen van sport, die inmiddels bij een breed publiek bekend zijn, neem ik tot de dag van vandaag mee: Hoe kan je met elkaar succesvol zijn? Om nog beter te snappen wat iemand drijft heb ik me gecertificeerd als Management Drives coach.

Voordat ik als communicatie adviseur aan de slag ging kwam ik  via de sport in de journalistiek terecht. Ik presenteerde verschillende radio en televisieprogramma’s bij de publieke omroep en later bij RTL waar ik het RTL nieuws en Editie NL presenteerde.

Ik werk samen met verschillende trainers en coaches en kijk wat en wie er nodig is om onze opdracht optimaal in te vullen. Organisaties waar we onder andere voor werken zijn Deloitte, Insinger Gilissen, Schiphol Group, Zelfstroom, GGZ, Metacorp en Vopak. Met veel van hen werken we al heel lang samen.

Naast het zakenleven ben ik bestuurslid van ‘Spieren voor Spieren’, voorzitter van de Sportraad van de gemeente Laren en lid van de Raad van Commissarissen van de KNVB. Daarvoor heb ik me onder andere ingezet voor kansarme meisjes via het voorzitterschap van de Raad van Toezicht van Plan International Nederland.

Spieren voor Spieren

Elsemieke Havenga
Marieke Pol

Marieke Pol

Als je iemand nodig hebt die een project van het begin naar het eind kan brengen moet je bij Marieke zijn. Ze noemt zichzelf graag een verbinder, duizendpoot en spin in het web.

Marieke heeft grote affiniteit met sport, bewegen en het sociaal domein. Zo was ze sportformateur bij de gemeenten Hilversum, Weesp, Laren, Blaricum en Eemnes verantwoordelijk om het Lokaal Sportakkoord te implementeren, recentelijk al formateur voor het preventie-akkoord voor de regio Gooi en Vechtstreek.

Tevens is Marieke Pol procesbegeleider bij diverse projecten, en als coach is ze gespecialiseerd in loopbaancoaching zowel op individueel als groepsniveau en voor projectaansturing is ze SCRUM master.

Jet de Vries

We werken nauw samen met Jet de Vries, zij is Executive Leadership and Communication Specialist, en drijvende kracht achter de Virtual Reality trainingen. Met 2SU Academy werken we ook internationaal.

Jet de Vries
Pieter Bas Bijker

Pieter Bas Bijker

Pieter Bas Bijker, cameraman, ondersteunt ons op audio visueel gebied bij trainingen en zorgt voor de beelden die zo belangrijk zijn bij feedback.

Marike Hettema

Marike Hettema is verantwoordelijk voor de administratieve zaken. Ze heeft op dit gebied veel ervaring en ondersteunt vooral ook familiebedrijven. Marike organiseert voor ons alle (online) activiteiten die te maken hebben met onze leiderschapstrainingen en coaching als het gaat om Management Drives. Zij is ons eerste aanspreekpunt.

Marike Hettema

Klanten met wie wij werken of gewerkt hebben

Deloitte, Apollo Vredestein, Koninklijke Vopak NV, Pon, Insinger Gilissen, Schiphol Airport, Seat, Volkswagen, VWPFS, GGZ Zeeland, Vereniging Nederlandse Gemeenten, Cruyff Institute of Sports, Ministerie van Justitie, Ministerie Volksgezondheid Welzijn & Sport, MetaCorp.