Executive coaching met Elsmieke Havenga in de natuur

Trainen om beter te worden

Executive coaching betekent trainen om beter te worden. Als leider sta je er uiteindelijk vaak alleen voor. Iedereen wil iets van je. Welke keuzes maak je? Hoe inspireer je je mensen? Hoe groei je in je rol en hoe zorg je ervoor dat anderen groeien? Wat gaat jou beter maken? Niet de skills, die heb je, anders zou je niet zitten waar je zit, maar jouw persoonlijkheid als leider. Jouw manier van communiceren, leiding geven, ruimte geven en nemen, beslissen etc. Op deze vlakken je verder ontwikkelen, dát is waar wij jou bij helpen.

We geloven niet in mensen veranderen, sterker nog: we gaan uit van het principe dat het goed is wie je bent. Maar door je bewust te worden van hoe je de dingen doet en waarom je ze doet, ga je je talenten beter gebruiken. De sport heeft ons geleerd dat je dat moet trainen, pas dan ga je wedstrijden winnen. In het bedrijfsleven worden heel veel wedstrijden gespeeld en wordt er maar weinig getraind. Gek toch? Trainen met specialisten, op het juiste moment de juiste dingen doen om beter te worden. Dat is wat wij je geven. En we weten dat we met onze manier van werken mensen vooral ook blij maken.

Voor de ervaren leiders zijn we er trouwens ook, want je bent nooit te oud om te leren. Het gaat dan alleen vaak om dat luisterend oor, even spiegelen en weer energie opdoen. Dit alles met als doel, dat je happy bent in wat je doet.

Voor wie: Executive coaching voor leiders en leiders in spé die de ambitie hebben verder te groeien en nog beter te worden. Meer weten? Neem gerust contact met me op.

Training Bedrijfsethiek

In de coachingstrajecten komt heel veel aan de orde en natuurlijk de vraag: Hoe motiveer je mensen en hoe maak je contact? Dat zijn logische vragen maar de huidige tijd vraag dat er nog meer aandacht moet komen op de morele kant hiervan. Wat doe je wel en wat niet? Wat kan je zeggen tegen een collega of werknemer? Wat is het ethisch kompas van de organisatie en van jou? En vooral: wat wordt ervaren als grensoverschrijdend? Daarom ontwikkelden we een praktische en doeltreffende online cursus: Bedrijfsethiek.

Klik hier voor meer informatie…