presentatietechnieken in een zaal

Presentatietrainingen verdienen zichzelf snel terug

Leidinggevenden en managers moeten in staat zijn om goede, liefst inspirerende presentaties te kunnen houden. Vandaag de dag niet alleen op het podium, maar ook online. Het verhaal verandert niet, maar de manier waarop je het moet vertellen wel. Een enkeling heeft veel talent hiervoor, maar de meeste mensen zullen pas op een bevredigend niveau van presenteren komen door middel van training en begeleiding. Managen is immers je dagelijks werk, niet presenteren. En trouwens, zelfs grote sprekers als Obama worden hierin altijd begeleid.

Wij zijn van mening dat iedereen wel degelijk in staat is iets moois neer te zetten als je durft te presenteren vanuit je eigen persoonlijkheid. De kern van onze begeleiding is dan ook: hoe breng je een heldere, inspirerende boodschap over met jouw persoonlijke kracht? Hoe ga je contact maken, want daar draait het uiteindelijk altijd om. Inzicht in hoe je overkomt en waar je kracht en je valkuilen zitten, is van groot belang. Van daaruit ga je groeien.

Een paar voorbeelden van vrouwen die echt mooie dingen hebben gemaakt. Verhalen die volgens mij iedereen raken, bijvoorbeeld Angela Merkel met haar 5 mei speech of Elanor Roosevelt gelijke rechten voor vrouwen in 1946.

We werken daarom met videofeedback. Jezelf vaak terug zien werkt altijd.

Als je meer wilt weten over onze presentatietrainingen, stuur dan een mail.